Om BraSolceller.com

Vi förenklar kontakten mellan Solcellsföretag och beställare.

BraSolceller.com är en digital tjänst där beställare kan samla in offerter från flera hantverkare genom ett enda formulär. 


Målsättning

Vår målsättning är att leverera en smidig och trygg tjänst för både beställare och leverantörer. Beställare ska på ett enkelt sätt kunna samla in och jämföra offerter från flera olika företag.

Samtidigt hjälper vi solcellsleverantörer som kan lägga mindre tid på administration samt att dra in nya kunder och istället fokusera på att utföra fler uppdrag.


Bakgrund

Vi har skapat BraSolceller.com baserat på våra egna erfarenheter där vi tycker att det saknas en clean och enkel jämförelsetjänst. Vår tjänst har de funktioner som vi själva skulle vilja se för att den här marknaden ska fungera ännu bättre.

Om du har förslag eller idéer på hur vi kan förbättra vår tjänst så hör gärna av dig till oss. Vi vill hela tiden utveckla tjänsten och är alltid öppna för feedback, både positiv som negativ.


Kontakt


En del av BraGruppen

Vi är en del av BraGruppen som arbetar med nischad leadgenerering inom flera olika industrier och marknader. BraGruppen har idag flertalet tjänster där beställare kan jämföra offerter från olika företag. Vårt mål är att förenkla processen mellan beställare och tjänsteföretag.